Nästan tre veckors ledighet är nu slut och imorgon är det jobb som gäller igen. På ett sätt känns det bra, då kanske man äntligen får en känsla av att något görs i alla fall. Och så slipper man lyssna på tjejerna konstanta bråk som ibland byts ut mot gnäll från framförallt den mindre. Jag har försökt få med familjen på att göra saker, men det har mestadels slutat med frustration från min sida och det har inte blivit något av något.

På ett sätt känns det inte bra att gå tillbaka till jobbet. Har två saker framför mig, egentligen är det nog till och med tre eller fyra, som jag inte känner mig bekväm med för fem öre. Men två av dessa är inom en mycket kort tidsram. Jag känner hur det knyter sig i mage och bröst och jag får anstränga mig för att andas som man ska. Djuuupa andetag. Andas iiiiin. Andas uuuut.

Sedan är det ju det allmänna livspusslet. Tack och lov att vi bara har två barn och att de är så stora! Jag hade verkligen inte klarat av en till!

Känner att just nu så skulle jag vilja göra saker som får mig att må bra i själen. Åka bort med familjen. Mysa med A. Utan några måsten och krav. Att leva livet och ta det som det kommer. Men det går ju inte. Livet kan ju inte vara en enda rosa fluff. Men drömma kan man ju! I alla fall så länge man inser att mellan fluffen så är det den gråa vardagen och mest av allt så är det just grå vardag och det är upp till var och en att göra sitt bästa för att liva upp det.

Frågan är vad jag ska göra för att få till lite glimmer över det gråa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s