September har, som jag nämnt innan, varit jobbig för mig, och denna vecka har det tagit ut sin rätt. Saker på jobbet har varit väldigt tungt, och hade jag inte tankat energi med en Stockholmsövernattning med en av de allra finaste av vänner, och hade jag i söndags inte haft innebandyn vet jag inte var jag hade fått energi ifrån för att överhuvudtaget orka. Tack och lov har det varit några händelser som förgyllt veckan. Som att jag i tisdags fick min nya bil, även om just det här bilbytet inneburit mycket frustration, ilska, uppgivenhet och en mängd andra jobbiga känslor.

Något som jag fasat för var veckans två kundbesök, det ena igår och det andra idag. Både blev så himla lyckade! Och framförallt, jag lämnade supernöjda kunder när jag satte mig i bilen för att åka hem. Bara det har gett mängder med positiv energi, men grädden på moset, och som en perfekt avslutning på veckan var beskedet från en kund där jag drivit anbudsarbetet för, ett arbete som jag lagt mycket tid och engagemang på. De ville köra vidare med oss och som motivering var ”den energi och de innovativa lösningar” som vi hade kommit med. Visst, jag hade några kollegor som stöd, och en kollega hade jag med mig vid förra veckans möte med kunden, men den kollegan var med mer för att hantera det affärsmässiga medan jag fick presentera fram vårt förslag. Och av oss två så var jag den som var energisk och entusiastisk, medan kollegan var mer affärsmässig. Tydligen var det en lyckad kombination och jag har därmed vunnit det största anbudet jag någonsin har lämnat.

Tråkigt nog så får andra händelser på jobbet mig att tvivla på att jag vill jobba med det vunna projektet. Jag tror inte att jag vill längre, då jag som det är nu, inte kan visa upp varken energi eller arbetsglädje. Saker som hänt gör att jag inte känner att det är värt att lägga ner tid för något då jag, som jag känner, efter några särskilda händelser, inte får den uppskattning som jag anser att jag borde få utifrån dels rättvisa orsaker, men även ignorans och otrevligt bemötande (läs obefintligt bemötande). Dessutom så har jag redan tillräckligt som det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s