Kalasdags

I nästa vecka fyller E 7 och därför har hon bjudit in tjejerna i klassen till kalas. Temat för i år skulle tydligen vara Pokémon så nu har jag försökt komma fram till några bra lekar till det temat. Jag har googlat och jag har googlat och så har jag försökt använda min egna fantasi. Jag har tagit några klassiska kalaslekar som jag försökt få till att få ”Pokémoniga”. Nu återstår att se vilka av lekarna det blir imorgon. En sak de ska göra i varje fall är att leta efter Pokémon-kort med poäng. På dessa står det poäng och det lag (tänkte ha två lag i samtliga lekar) som får ihop flest poäng har vunnit den deltävlingen. 

En annan lek är äggstafett. När jag kokade äggen så fick de koka tillsammans med två tepåsar för att få rätt färg. När de kokat färdigt hällde jag ur det varma vattnet och fyllde på med kallt. En stund senare när jag kom tillbaka hade äggen fått var sin gloria 


🙂

En tävling de också kommer få göra är att pussla ihop några bilder med Pokémon. Jag kopierade upp några bilder och tanken är att de ska få några bilder var som de sedan på tid ska pussla ihop. 

Nu återstår bara att se hur det blir…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s