Åter igen hemma! Två glada ungar och en glad man väntade på mig när jag kom hem idag efter mina tre nätter på annan ort. Lillasyster hade enligt A varit gnällig och jobbig, men det märktes det inget av när jag kom hem. E hade gjort presenter till mig, bland annat ett halsband och så hade hon ritat några teckningar som jag blev jätteglad över.

Nu har jag inga jobbresor på nästan två veckor. Nästa vecka till helgen ska vi på min systersons bröllop och hans dotters dop i Norrköping och då jag ska vara i Stockholm på tisdagen efter funderar jag på om jag skulle låta bli att åka tillbaka hem på söndagen och bespara mig på så vis från måndagens resa upp. Men samtidigt… jag vet inte. Jag får fundera på det lite till. 

Imorgon så skulle jag haft avstämningsmöte/medarbetarsamtal med min chef men då E fortfarande inte är riktigt frisk så får jag istället stanna hemma med vård av barn. Det kommer att bli ganska skönt, tycker jag. Få pyssla lite hemma, skrota runt lite, få rå om henne lite… Det kommer nog bli bra, tror jag! Samtidigt så känns det som om jag skulle behöva jobba, men då A varit hemma nu i tre dagar (även om han också varit sjuk och skulle varit hemma ändå) så är det inte mer än rätt att jag stannar. 

Innan jag satte mig i bilen för att köra hemåt efter dagens utbildning kikade jag snabbt igenom de kursutvärderingar som jag hade fått in och jag tror banne mig att de var de bästa hittills! Ska bli riktigt kul att sammanställa dom och se om det stämmer. Får se om jag lyckas hålla mig från att göra det under morgondagen. Jag vabbar och då borde jag låta datorn vara…   Samtidigt är jag ju så nyfiken! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s