Hemligheten för en bra dag

Jag har på senare tid varit väldigt anti och allmänt omotiverad men så händer det något som ger energi och glädje och hoppet växer igen.

Imorse när jag vaknade så var jag allmänt omotiverad. Dagens kalender var fullspäckad av återkommande möten och flera av dessa var sådana som brukar bli långdragna, frustrerande och medlemmarna irriterar sig på varandra och andra. Första sådana mötet flöt på bra, utan någon irritation eller frustration och vi kunde till och avsluta mötet tidigare än planerat. 

På lunch satt jag och pratade med en tjej som jag ser dagligen men som jag inte känner överhuvudtaget. Hon visade sig vara en mycket gullig tjej som jag fick mycket matnyttigt ifrån. Kul att köra känna nytt folk!

Efter lunch var det ytterligare ett möte som jag absolut inte såg fram emot. När den var slut så var det fortfarande dryga halvtimmen kvar på mötet och istället för att alla sprang iväg vidare till sig så stannade samtliga kvar mötestiderna ut och diskuterade en massa annat, inte relaterat till mötet, men ändå jobbrelaterat men på ett skönt avslappnat sätt. På väg till mitt nästa möte gjorde jag sällskap med en av mötesdeltagarna och även han hade tydligen känt att det var ett bra möte då han tog upp det och tackade mig (som sammankallande) för ett mycket bra möte. Skönt att flera hade känt så, och att det inte bara var jag som hade fått för mig något! 

Sista jobbmötet för dagen var ett möte utanför företagets lokaler och även om jag inte hade fasat för det mötet så hade jag inte sett fram emot det. Men redan när jag kliver in innanför dörrarna så blir jag alldeles varm i kroppen av en liten underbar hund som springer fram till mig med sina korta små ben och som försöker vifta på den lilla knorren på rumpan, som mer liknar en bajskorv än en svans och med knorrande ljud som trädde ut från den trubbiga nosen. När vi satte oss ner för art sätta igång med mötet så kom ett par svarta ögon och satte sig bredvid mig på golvet och tittade på mig. Kort stund senare hade jag en knorrig hund i knät. Undrar vad som hände där egentligen!? Men jag var i alla fall lycklig, jag älskar hundar och just den här rasen är en av mina favoriter.

Bästa mötet för dagen var i alla fall kvällens föräldramöte. Det var så kul att se att avdelningen som har 21 barn hade 17 föräldrar med på mötet! Kul med engagerade föräldrar! Och så måste jag erkänna att jag blev glad och stolt när personalen berättade om de teman de har och har haft. Då hade de bland annat tränat på veckodagarna 

”..för ingen av barnen hade kunnat veckodagarna. Utom ”E”.” 
Åh vad stolt jag blev genast över hennes kunskaper! Hon är ju så duktig! Hon vill verkligen lära sig en massa nytt hela tiden, och vi, vi försöker uppmuntra henne i glädjen i lärandet utan att pressa. 

Så med en dag fylld av små moment av framgång för mig och mina barn blev det trots allt en helt fantastisk dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s