Rastlöst

Ikväll när det var dags för sängen för barnen så hade både det svårt att komma ner i varv. Samma känner jag nu när jag ska gå och lägga mig. Hade tänkt/velat krypa till kojs redan för en timme sedan men då kröp rastlösheten så i mig att jag visste att det inte var någon idé att försöka ens. Nu börjar det lugna sig men än så känner jag inte tillräckligt med ro för att lägga mig ner i sängen. Jag vet inte varför det är så. Eller kanske… Det är mycket som rör sig i huvudet just nu. Barnen. Jobbet. Mitt specialprojekt som jag precis startat och som jag brinner för. Mens. Mamma. Svärfar. Mina systrar och deras agerande. Saker jag vill göra/fixa. Saker jag måste göra/fixa. Saker jag önskar mig. Min födelsedag. A:s födelsedag. Plus mycket mer. 

Som hästar. Ridningen brukar ge mig ro, men inte idag. Idag hade svärmor lite ont så A följde med mig istället. Svärmor tog hand om barnen istället. Han fick hästen jag brukar ha, ägaren till hästarna tig den häst som svärmor brukar ha och jag fick islänningen som hon ägaren brukar ha. Jisses Amalia vilken skillnad det är att rida en annan häst! Och då särskilt den här! Hon var så lätt jämfört med den fjording jag brukar ha! Så lyhörd! Så lättriden! Och idag kunde jag till fullo njuta av både trav och gallop utan att behöva klamra fast mig förtvivlat! Underbara känsla! 

Hästarna brukar ge mig ro, men inte idag. Jag hade kanske behövt vara ute en längre tid. Men redan nu så var vi ju iväg i över tre timmar. Ok, i den tiden ingick det att ta in och sadla hästarna innan och efteråt fixa till dom innan de släpptes ut i hagen, men ändå!
Undrar om det inte var min rastlöshet som smittade av sig till barnen? Hur som, de sover nu. Och jag känner att min hjärna blir allt mer rörig för varje minut som går (och svamlig) så kanske kan även jag komma till ro och somna gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s