I feel good, I feel good now

Det där samtalet gjorde verkligen susen och resten av dagen har jag verkligen känt mig på gott humör. Borta var den där uppgivna känslan som jag haft ett tag och som ökade imorse efter en konversation med vd:n då jag insåg till fullo att jag med hög sannolikhet inte är rätt person på den tjänsten jag sitter på. I alla fall inte på detta företag. Har man ett stort intresse i sitt jobb, har man ett visst synsätt och en viss tro på hur man ska gå tillväga för att nå ett visst mål och man inte delar den med vd:n, ja, då är det nog läge, om man inte redan innan gjort det, att ta en funderare på om det inte vore det bästa för alla parter att söka sig vidare. Visst, vi delar samma mål, men vi delar inte uppfattning på om hur man ska ta sig dit. Och det är något som är viktigt för mig. Jag kan tyvärr inte helhjärtat stå bakom något som jag inte tror på. Och jag vill ärligt talat inte bara gå till mitt jobb för att bara lyfta min lön. Jag vill mer! Jag vill känna glädje när jag tänker på mitt jobb! Jag vill känna att jag utvecklas på mitt jobb! Jag vill känna att det jag gör utvecklar företaget jag arbetar på! Jag vill känna passion, glädje, engagemang… 
Jag tror absolut inte att jag går vidare med den där tjänsten. Men det är verkligen underbart att ha blivit uppmärksammad! Särskilt som den rekryteraren som ringde är nischad på rekrytering inom mitt specifika arbetsområde! Tänk att hon hittade mig! Tänk att hon blev så pass intresserad av min halvtaskiga profil på LinkedIn att hon sökte upp mitt telefonnummer och allt! Helt fantastiskt!

Tänk att ett enda telefonsamtal kan göra så stor verkan! Ett enda, ynka samtal…

  
Jag la in den här bilden för just den dagen när jag tog den så mådde jag också så himla bra. Och idag, när jag mår så bra igen, när vindarna blåser utanför fönstret, så är det härligt att känna hur bra det känns i hjärtat för tillfället. Och minnas hur vackert det var då, och att det då kändes lika bra. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s