YEEEEY!

Appen fungerar igen! Fast det blir nog inte mycket skrivet idag, är så sanslöst trött. Och som vanligt när jag är trött så snurrar tankarna planlöst runt i huvudet och det blir omöjligt att följa någon röd tråd. 

Lillasyster har nu allt mer börjat förflytta sig på egen hand. Än så länge är det rumphasning som gäller men krypningen är inte långt borta. Fast jag tycker ärligt talat att det är rätt bra som det är nu för tillfället. Sätter man henne på en plats så hittar mam henne snart på en annan plats, även om det inte går snabbt. Eller som en vän sa

Hon smygförflyttar sig, man ser inte när hon gör det

Och så är det verkligen. Plötsligt är hon på en helt annan plats än vad hon var för bara en liten stund sedan. 

Just nu tror jag att det är lite mycket för henne. Just det här steget med att börja förflytta sig på egen hand, fyra nya tänder och en massa annan utvecklingssteg ( kanske även i kombination med min oro för att börja jobba igen på måndag) gör att hon sover väldigt oroligt och är stundvis enormt jobbig med trötthet, gnällighet och allmänt sura miner. Tack och lov har hon börjat dricka vatten från flaska igen! Fast då måste det vara en särskild pip på flaskan, annars går det inte. 

Nu går ögonen igen av sig själv så nu sätter jag stopp på den här dagen. Och för detta inlägg som egentligen inte sa så mycket annat än bara en massa svammel. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s