Svärfar

Min älskade svärfar är en sådan där person som jag verkligen ser upp till. En person som med egen kraft har tagit sig dit han är idag. En person som inte gått mer än grundskolan, som under sina år i yrkeslivet jobbade sig upp, säg till sig kunskap och blev en av de bästa. En som till och med de bästa av de bästa inom branschen anlitade.

Min svärfar är vetgirig, han har alltid velat lära sig mer. Han kan mycket om mycket. Han är inte rädd för att verka dum och därför inte heller rädd för att fråga. Det är så han kunde komma så långt som han gjorde inom sin bransch. Han är inte rädd för att ta i. Han har jobbat många, långa dagar. Han har på grund av sitt jobb varit ifrån sin familj mycket. Hans jobb har även fört familjen till nya miljöer, nya städer och till och med nya länder och kontinenter.

Idag är min svärfar pensionär. Han är ju ändå över 70. Och med åldern kommer krämporna. Just nu är en av dom extra jobbig då utredningen kommer att ta tid. Det är en utredning över hans minne. En minnesutredning är omfattande och tar tid. Den inkluderar flera olika moment. Hans utredning är nu påbörjad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s