Avslut

Sitter här med E på tåget på väg hem efter ett besök hos fina syster på sjukhuset. E blev lite tyst och försynt när vi kom dit, men moster var ju sig inte riktigt lik…

20131231-150339.jpg

Nu sitter vi som sagt var på tåget på väg hem mot Göteborg. Det blir till att vara inne i stan en stund tills GP: s fyrverkerier sätter igång. A möter oss där och efteråt åker vi hem och har lite mys med lite god mat och allmänt mys, tackar av det här väldigt händelserika året, som jag nog kommer att minnas som ett av de mest känslofyllda åren hittills i mitt liv, fyllda av storg sorg, enorm oro, dåliga besked men framförallt, att alla dessa negativa saker har vänt och nu känns framtiden verkligen ljus och fylld med hopp.

En koncis sammanfattning av 2013:

Dålig spermiekvalitet. Låg AMH. Arbetslöshet. IVF. Hormoner. Jobbintervju. Annan sökande fått jobbet. Jobberbjudande. Behandlingshem för systerson. Ny på jobbet. Inte trivas på jobbet. Många nya bekantskaper. Ensam med E när A var på tjänsteresa i 18 dagar. Feberfrossa, ensam med E. Jobbintervju. IVF. Mamma får en propp i ögat. Jobberbjudande igen. Kval. Säga upp sig. Plus. Ny på jobbet. Illamående. Ångest. Ny ”mansförkylning”, lagom till jul. Julfirande kantad av förkylning och illamående. Syster får propp. Nyår. Ett nytt år, nya förhoppningar och tro på att allt kommer att bli jättebra.

Gott nytt år önskar jag er alla! Hoppas 2014 blir året fylld av glädje och massa skoj och LYCKA!

Annonser

4 reaktioner till “Avslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s