Sömniga tankar

All sömn var tydligen precis vad jag behövde och som pricken över i:et lite pizzasallad och jag känner mig nu helt normal! Visst, lite förkyld, men inget nämnvärt och en mage som känns uppblåst som en sprängfylld luftballong modell större, men inget, peppar peppar, illamående! Livet är helt enkelt helt underbart! Så det tycks kunna bli en jul med svärföräldrarna, A:s bror och deras tyska faster med man uppe i släktgården trots allt! Jag måste erkänna att jag har aldrig trivts så där värst bra där men då både A och E älskar att vara där, och en vistelse där innebär en massa avlastning så kommer det att med hög sannolikhet bli bra. Och med tanke på graviditeten och min förkylning blir det än mer legitimt att emellanåt dra sig undan och stänga in sig på vårt rum med en bok, eller mobilen. Och för behöver jag inte störa mig över oredan hemma, även om den lär vara kvar när vi kommer hem. Men då har vi förhoppningsvis mer ork och tid att göra något åt det.

En annan sak som känns domen lättnad är att vi idag fick räkningen på badrumsjobbet. Så nu är den betald och ur världen, och när vi kollar på vår återstående ekonomi så ser det ok ut. Vi har fortfarande en del buffert kvar, och med sex månader kvar till förväntad minskad inkomst så hinner vi bygga upp sparkontot ytterligare. Och det trots att vi håller på och planerar byte av min bil. Det lutar åt att A tar ut en leasingbil från jobbet. Då slipper vi dessutom trängselskatten på den bilen. Nackdelen med att ta via hans jobb är att det blir en bil av ett märke som jag inte är så förtjust i, men då det är mest förmånligt så får jag helt enkelt acceptera det. Min bil börjar bli alltför gammal och jag tycker det är viktigt att kunna lita på att bilen fungerar som den ska när man behöver den. Dessutom, en tvåsitsig bil är inte riktigt lämpad för en förare, en barnstol och ett babyskydd…

Annonser

En reaktion till “Sömniga tankar

  1. Skönt att du mår bättre! Blir ju perfekt med en jul då du blir ompysslad och kan passa på och vila. Försök nu njuta av det!

    Tack för julklappen som kom igår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s