Boktips?

Jag är en sådan där person som tycker om att göra saker i perioder. Jag läser i perioder, jag målar i perioder, jag bakar, lagar mat, gör smycken osv i perioder. Nu har jag tydligen kommit in i en läsperiod. Jag vill läsa men när jag börjar med en bok så känns den rätt snabbt tråkig och intetsägande och den lämnas oläst. Så, min fråga till dig är:

Har du några boktips?

Jag är lite av en allätare vad det gäller böcker. Nu senast försökte jag mig på Marian Keyes Hemligheten på Mercy Close så den stilen på böcker är jag tydligen inte intresserad av just nu.

Annonser

5 reaktioner till “Boktips?

 1. Jag ÄLSKAR en serie böcker som Diana Gabaldon har skrivit (serien kallas ”Outlander-serien”) Första boken heter Främlingen. Bästa böckerna jag läst. Läst om den flera ggr, t om mannen gillar dom böckerna trots att han hellre läser fantasy och scifi.
  Läser gärna Barbara Bickmore också. Har läst typ allt hon skrivit 😉
  Jag vill också rekommendera ”little bee” Precis läst den =)

  1. Dianas böcker har jag också läst, och älskat. Den sista kändes inte riktigt liks bra som de andra, men det kan ha berott på att jag var i slutet av läsperioden och började tröttna på hennes sätt att skriva.

   Har din man kanske några tips?

 2. Hejsan! Jag kikar fortfarande in här och kollar hur det går för dig i IVF-karusellen. Själv väntar jag på att göra en frysåterföring igen… Jag är med i en bokcirkel och tills nästa gång ska vi läsa Marian Keyes boken som du precis läst. Men jag har i alla fall två tips – Little Bee och Sju jävligt långa dagar. Väldigt olika böcker men läsvärda båda två!

  1. Tack för tipset! Ska kolla in dom vid tillfälle.

   När blir återföringen, vet du det?

   Vårt nästa försök blir som tidigast i december, troligtvis dock först i januari/februari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s