Mara med lyckliga tjejer

Idag har E sprungit en mara tillsammans med A, bästisen och bästisens pappa. Det var i Kungsbacka där centimetermaran anordnades. Det var två riktigt taggade tjejer som träffades med sina föräldrar där på torget. Vädret var lite blåsigt men solen sken och alla var glada. Tjejerna sprang hela banan hand i hand, och det trots att bästisen egentligen är en liten tjej med riktig vinnarskalle, men idag var det viktigast för tjejerna att springa tillsammans. De var ju så söta när de kom springande, hand i hand och med papporna som skyddsvakter bredvid :-).

Jag hade egentligen velat lägga in några bilder av dagen, men då jag vill vara något så när anonym så får jag avstå och nöja mig med att berätta om dagen som avslutades med Amy Diamond som uppträdde. E var inte så intresserad av det, och känslig för ljud som hon är så ville hon inte alls vara med sin kompis framför scenen. Så vi bestämde oss för att åka hem med vår lilla, stora, duktiga, men nu trötta sprinter till dotter.

Det man kan ha åsikt om dagen var att arrangörerna borde tänkt på är att det blir en lång väntan för de mindre barnen att gå och vänta från anmälan (senast klockan 11:45) tills deras start (12:50). Men det gick det med. Och som sagt var, det var åtminstone två väldigt nöjda, belåtna och lyckliga tjejer som hade deltagit i sitt livs första, men antagligen inte sista, ”idrottstävling”. Och detta var nog inte sista maran de deltog vid. I alla fall inte sista centimetermaran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s